Tots els gols

El FC Ascó comença fort la temporada

L'equip de la ribera s'enfrontarà amb tot un #2divB

El CF Ascó serà el primer club ebrenc en fer rodar la pilota de forma oficial, el rival serà el Centre d’Esports Sabadell, en l’eliminatòria de Copa Catalana, quan tot just el tècnic Jordi Font iniciava els entrenaments farà una setmana aproximadament.

El primer club Ebrenc en disputar competició oficial, després de setmanes d’incertesa on el club verdet havien comunicat que el seu desig seria militar la #2cat6, la directiva del club prenia la decisió de no renunciar a la categoria, la primera catalana, motivada en part per l’enrenou que va succeir amb els ascensos i descensos de la mateixa categoria, per tant l’Ascó, seguirà sent el màxim representant del territori.

Jordi Font, ja compta de manera oficial amb 16 jugadors que, de moment, són els que militaran la plantilla d’aquesta nova temporada que, per als de la ribera començarà ben d’hora, ho farà en competició disputant la Copa Catalunya davant el Sabadell, equip de la segona divisió b. Així doncs de forma oficial la temporada començarà a l’Ebre el dissabte 3 d’agost a les 19 h al municipal de l’equip verdet.

X.S.

 

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close