EbreNotícies

El debat dels alcaldables de Tortosa, a la portada en paper del setmanari l’Ebre

El Setmanari l'Ebre dedica una setmana més un ampli seguiment a les eleccions municipals

El debat entre el sis alcaldables de Tortosa (amb representació actualment al consistori) protagonitza la portada del número 886 del Setmanari l’Ebre. El debat a sis va tindre lloc el dimecres, 15 de maig, a l’Auditori Felip Pedrell, organitzat pel Col·legi de Periodistes i amb el suport dels principals mitjans de comunicació del territori.

El Setmanari l’Ebre explica les claus d’un debat en el que el candidat d’ERC, Xavier Faura, va ser el blanc dels atacs per part de pràcticament tots els partits, fet que va deslliurar l’alcaldessa i alcaldable, Meritxell Roigé, que es va centrar en reivinidicar l’acció del govern municipal que ha liderat els darrers mesos.

El Setmanari l’Ebre dedica una setmana més un ampli seguiment a les eleccions municipals amb especial atenció als debats dels  alcaldables de la Ràpita i Deltebre. El setmanari també analitza el funcionament de les eleccions europees que coincidiran amb les municipals.

En portada també es destaca els passos de l’emrpesari tortosí Francesc Faiges per presidir la Cambra de Comerç de Tortosa i l’entrevista amb l’exciclista professional Joseba Beloki.

El setmanari l’Ebre dedica esta setmana una àmplia informació a la Festa del Mercat a la Plaça d’Amposta que comença este divendres a la capital del Montsià.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close