14.3 C
Amposta

El conseller El Homrani signa un acord per impulsar un pla pilot de foment de l’envelliment km 0 a la Terra Alta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i la presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta han signat un acord per impulsar un pla pilot de foment de l’envelliment km 0 a la comarca.

Avui dissabte a les 9.45 hores ha participat en la inauguració de la jornada “Nova ruralitat, joves i desenvolupament del pobles”, que ha tingut lloc al Casal Municipal de Paüls (c. de la Carretera, 12), al Baix Ebre. La jornada, ha estat organitzada pel nostre Departament conjuntament amb Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, ha tractat sobre l’arrelament i la nova ruralitat i com plantejar accions que ajudin a pal·liar el despoblament i l’envelliment dels pobles.

Posteriorment, a les 10.15 hores, el conseller, juntament amb l’alcalde de Paüls, Enric Adell, s’ha traslladat a l’Ajuntament per signar en el llibre d’honor.

A les 11 hores, El Homrani ha arribat a l’Ajuntament de Gandesa (Terra Alta), i ha signat també en el llibre d’honor acompanyat per l’alcalde, Carles Luz.

Posteriorment s’ha dirigit al Consell Comarcal de la Terra Alta (c. de Povet de la Plana, 4), on a les 11.30 estava previst l’acte de signatura de l’acord entre el nostre Departament i el Consell Comarcal per impulsar un pla pilot de foment de l’envelliment km 0 a la comarca. Després de la signatura, el conseller Chakir el Homrani i la presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà, han atès els mitjans de comunicació.

El Homrani continuarà la seva visita a Alcanar (Montsià), on està previst que arribi a les 13 hores a l’Ajuntament. Juntament amb l’alcalde, Joan Roig, es traslladarà a la Cisterna del Vall d’Alcanar per intervenir en la cloenda de la taula rodona “Dones i bandes de música”. Posteriorment signarà en el llibre d’honor de l’Ajuntament.

Redacció – C. M.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -