14.3 C
Amposta

El Club Esportiu Trilercavons Terres de l’Ebre vol ser el trampolí d’una nova generació d’esportistes

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Club Esportiu Trilercavons ha preparat la programació de la nova temporada de l’escola de triatló. Des del club esperen que s’adapti a la major part dels interessats i volen que aquesta escola de Tortosa sigui un trampolí per d’una nova generació d’esportistes.

Entre els 7 i els 16 anys es paga una quota mensual de 30 euros per entrenar 3 dies a la setmana i una quota de 40 euros per entrenar 4 o 5 dies. Tots aquests son guiats per professionals esportius i els dies es poden elegir segons la disponibilitat horària de cada persona. Es pot anar 5 dies a natació o 1 de natació, fer 1 de ciclisme o la combinació que més agradi, sempre i quan sigui totes les setmanes igual.

L’escola de triatló està integrada en l’escola municipal de natació i es pot assistir a qualsevol de les classes que disposa ara mateix l’escola de natació. De dilluns a divendres (5 dies) de 17.30 a 18.15 i de 18.30 a 19.15, a la piscina municipal complex WIN Tortosa. Des del C.E. Trilercavons apunten que la natació és la base del triatló i dedicar la major part de l’entrenament a aquesta disciplina és imprescindible per a la formació de futurs triatletes.

La sessió de ciclisme son els dimarts de 18.30 a 19.30 al circuit de Vinallop i la d’atletisme de 18.00 a 19.00 a la pista d’atletisme de Tortosa. En cas de que la demanda sigui superior a l’esperada també es podrà fer ciclisme els divendres i atletisme els dimarts. El club apunta que per qualsevol consulta o dubte es truqui al telèfon 607 667 019.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -