EbreNotícies

El Club Esportiu Trilercavons Terres de l’Ebre vol ser el trampolí d’una nova generació d’esportistes

El Club Esportiu Trilercavons ha preparat la programació de la nova temporada de l’escola de triatló. Des del club esperen que s’adapti a la major part dels interessats i volen que aquesta escola de Tortosa sigui un trampolí per d’una nova generació d’esportistes.

Entre els 7 i els 16 anys es paga una quota mensual de 30 euros per entrenar 3 dies a la setmana i una quota de 40 euros per entrenar 4 o 5 dies. Tots aquests son guiats per professionals esportius i els dies es poden elegir segons la disponibilitat horària de cada persona. Es pot anar 5 dies a natació o 1 de natació, fer 1 de ciclisme o la combinació que més agradi, sempre i quan sigui totes les setmanes igual.

L’escola de triatló està integrada en l’escola municipal de natació i es pot assistir a qualsevol de les classes que disposa ara mateix l’escola de natació. De dilluns a divendres (5 dies) de 17.30 a 18.15 i de 18.30 a 19.15, a la piscina municipal complex WIN Tortosa. Des del C.E. Trilercavons apunten que la natació és la base del triatló i dedicar la major part de l’entrenament a aquesta disciplina és imprescindible per a la formació de futurs triatletes.

La sessió de ciclisme son els dimarts de 18.30 a 19.30 al circuit de Vinallop i la d’atletisme de 18.00 a 19.00 a la pista d’atletisme de Tortosa. En cas de que la demanda sigui superior a l’esperada també es podrà fer ciclisme els divendres i atletisme els dimarts. El club apunta que per qualsevol consulta o dubte es truqui al telèfon 607 667 019.

Redacció – V. Ll.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close