14.3 C
Amposta

El CAT estudiarà amb profunditat l’Informe de la Sindicatura de Comptes

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El CAT ha emés un comunicat on assegura que és conscient de les millores a aplicar segons les recomanacions plasmades en l’informe de la Sindicatura, en aquest sentit, des del mes de maig de 2022, expliquen que s’ha reforçat l’àrea de contractació i l’àrea de compliment legal per un major control intern i la millora dels procediments.

El Consorci ha adoptat des de fa mesos les opcions de millora plantejades per aquest òrgan arran de diverses reunions de treball mantingudes entre ambdós organismes.

Pel que fa a l’informe de la Sindicatura de Comptes sobre una compra sense un procediment de publicitat i concurrència i una possible relació amb la contractació separada de prestacions que haurien d’haver estat objecte d’un únic contracte, el CAT ha assegurat que està investigant la naturalesa d’aquesta contractació valorada per la Sindicatura en 22.269€ d’un pressupost total anual de 41.325.405€ l’any 2018.

Segons el president del CAT, el Sr. Joan Alginet, ha explicat que “estem analitzant que es pugui tractar d’una errònia interpretació de la normativa de contractació. En tot cas, sota la meva presidència, el CAT ha reforçat la seva àrea de contractació i s’ha apostat per la màxima transparència. He tingut l’oportunitat de participar en sessions de treball amb la Sindicatura i la percepció general que se m’ha transmès per part d’aquest òrgan és que el CAT treballa correctament d’acord amb la seva naturalesa jurídica. Aquest tipus d’informes et permeten detectar opcions de millora i implantar-les i això és el que estem fent des de fa més d’un any”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -