EbreNotícies

El CAT estima que en les properes 14 hores es podrà restablir el servei de subministrament

En aquests moments ja s’ha substituït el tram de 12 metres de la canonada afectada i s’han finalitzat els treballs de soldadura de les diferents juntes, de diàmetre 1600mm

Des del Consorci d’Aigües de Tarragona s’estima que en un marge d’unes 14 hores a partir d’aquest comunicat, es podrà restablir la totalitat del servei. Les tasques de reparació han continuat de manera ininterrompuda durant tota aquesta nit, una vegada iniciades la matinada del passat dia 3.

En aquests moments ja s’ha substituït el tram de 12 metres de la canonada afectada i s’han finalitzat els treballs de soldadura de les diferents juntes, de diàmetre 1600mm. A hores d’ara s’han iniciat els treballs de reompliment d’aigua potable la canonada, una operació d’alta complexitat i que s’efectuarà amb la màxima garantia possible atenent els condicionants de qualitat i característiques de la conducció.

El servei es restablirà progressivament a tots els consorciats, els 63 ajuntaments i les 26 indústries de la demarcació de Tarragona, que durant aquest període no han pogut disposar d’aigua del CAT i als quals se’ls ha sol·licitat des d’un primer moment que s’abastissin a través dels seus recursos propis.

Mentre no hi hagi un restabliment del servei, des del CAT es demana a la població que es dirigeixi als ajuntaments i a les empreses concessionàries per conèixer la situació particular de cada municipi.

Es continuarà informant puntualment de l’evolució de l’avaria, a través de notes informatives que també estaran a l’abast de tothom al web de CAT.

Redacció – C. M.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close