EbreNotícies

El castell de Miravet estrena nova senyalització en 3D

Els nous panells informatius reconstrueixen en tres dimensions els diversos espais de la fortalesa

El castell de Miravet estrena nova senyalització formada per diversos panells interpretatius, en els quals es poden visualitzar reconstruccions en tres dimensions dels diversos espais del monument. Aquesta nova senyalització ajuda al visitant a fer-se una idea de com era l’edifici en les seves diverses etapes de la història.

La instal·lació de la nova senyalització del castell de Miravet ha estat possible gràcies al programa Patrimoni en Acció, un conveni de col·laboració entre el Departament de Cultura i “la Caixa” que aposta per posar en valor alguns dels monuments més destacats del patrimoni cultural català a través de nous recursos interpretatius i millores en els serveis, sempre amb l’objectiu de proporcionar una bona experiència de la visita.

La nova senyalització del castell de Miravet abasta des de panells de benvinguda i d’explicació de l’oferta patrimonial fins a panells interpretatius dels espais del monument. Tota la informació es presenta en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

Redacció J.V

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close