EbreNotícies

El Col·legi de la Consolació de Tortosa guanya la Copa Cangur de matemàtiques

Un total de 140 alumnes de 2n i 3r d’ESO del territori participen en la primera fase de la VI Copa Cangur

Els centres guanyadors de la primera fase de la VI Copa Cangur 2019, que ha tingut lloc al campus Terres de l’Ebre de la URV aquest dijous 24 de gener, han estat el Col·legi de la Consolació de Tortosa, amb el primer equip classificat; el Col·legi Diocesà Sagrada Família de Tortosa, en segon lloc, i l’Institut Cristòfol Despuig, també de Tortosa, en tercera posició.

Es tracta d’un concurs presencial de resolució de problemes matemàtics que té per objectiu motivar els estudiants de secundària en l’aprenentatge de la ciència i la lògica matemàtica. Aquesta primera fase s’ha celebrat conjuntament a 27 seus d’arreu del país i els millors equips de cada seu s’han classificat per a les semifinals de la Copa Cangur que tindran lloc a Mataró el proper 7 de març. En el cas de les Terres de l’Ebre seran dos: el Col·legi de la Consolació i el Sagrada Família.

“No ens esperàvem quedar els primers”, ha explicat Clara Rollan, del Col·legi de la Consolació. tot precisant que dels 12 problemes que havien de resoldre en la prova d’aquest dijous el seu equip n’ha acabat resolent la meitat. “N’hi havia que et poden semblar fàcils a simple vista però que resulten molt complicats a mesura que els analitzes i a la inversa”, ha opinat.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close