14.3 C
Amposta

Dos membres del club Ebre Agility, guardonats a la Copa Catalunya d’agility 2021

Pau Balmaña i Bimba, carea leonés, van proclamar-se campions de Catalunya a la prova individual

El més vist

Aquest darrer cap de setmana s’ha disputat a Anglès, municipi de la comarca de la Selva (Girona), la Copa Catalunya d’agility 2021, organitzada per la Federació Catalana d’Agility. El club Ebre Agility ha comptat amb dos binomis a la competició, de moment lluint els colors d’altres clubs. Dissabte, a la prova per equips, el roquetenc Sergi Canalda i Jana, border collie, van formar part de l’equip del Club Agility Baix Llobregat que es va endur la tercera posició.

Per la seua banda, Pau Balmaña i Bimba, carea leonés, van proclamar-se campions de Catalunya a la prova individual celebrada diumenge, després de fer una segona màniga espectacular i remuntar des del dotzè lloc que havien obtingut a la primera. Si tot va bé, els binomis d’Ebre Agility ja podran competir a partir del setembre amb els colors del primer club d’agility de les Terres de l’Ebre.