AgendaEbreNotícies

Diada i Jornades del Llagostí a partir del 16 de novembre a la Ràpita

Del 16 de novembre al 8 de desembre el llagostí serà el protagonista de la gastronomia rapitenca. La ja tradicional Diada del Llagostí, que se celebrarà el 16 de novembre al Pavelló Firal, donarà el tret de sortida a les Jornades.

És a la tardor i amb l’arribada de les llevantades quan la pesca del llagostí és més abundant a la costa rapitenca, ja que les corrents marines fan que aquests surtin dels seu hàbitat habitual, els sòls sorrencs i de poca profunditat del Delta de l’Ebre. L’excel·lent qualitat del llagostí ve donada per les aigües riques en nutrients del delta de l’Ebre, aquest fet, juntament amb l’elevada productivitat, el converteix en el producte estrella de la cuina de Sant Carles de la Ràpita.

Redacció – J. V. G.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close