EbreNotícies

Detingut un home de 62 anys amb nou quilograms de marihuana a Alcanar

La informació va ser obtinguda per tècnics de l'empresa subministradora d'energia elèctrica

La Guàrdia Civil de Tarragona ha desmantellat una plantació tipus “Indoor” amb més de 9 quilograms de cabdells de marihuana llestos per a la seva venda, en un habitatge unifamiliar situat a la urbanització Montsia Mar, de la localitat d’Alcanar, detenint a una persona com a responsable del cultiu i elaboració de la substància.

La recerca es va iniciar durant el mes de febrer, gràcies a la col·laboració ciutadana que alertava de l’existència d’un habitatge unifamiliar on, pel que sembla, s’estava conreant marihuana. Després d’aquesta informació la Guàrdia Civil va establir nombrosos dispositius a fi de localitzar i desmantellar la plantació clandestina, així com la identificació del seu responsable.

Arran de la informació obtinguda en la recerca i la col·laboració de tècnics de l’empresa subministradora d’energia elèctrica, es va poder constatar l’existència d’elements característics destinats al cultiu interior de marihuana. Després d’accedir a la instal·lació amb el lletrat de l’administració de justícia, es van localitzar 9 mil 312 grams de cabdells secs de marihuana, divers material per al cultiu i elaboració de la substància i 1.900 euros en metàl·lic entre altres efectes.

El detingut un home de 62 anys d’edat i de nacionalitat espanyola, se li imputa un presumpte delicte contra la salut pública (cultiu, elaboració i tràfic de substàncies estupefaents) i un altre de defraudació de fluid elèctric, sent posat a disposició al costat dels efectes intervinguts en el Jutjat de Primària Instància i Instrucció Núm. 3 d’Amposta.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close