EbreNotícies

Demà torna el Gran Recapte dels Aliments

Demà, dia 22 i el dissabte dia 23 de novembre tindrà lloc una nova edició del Gran Recapte. Com ja sabeu, es divideix en dues fases, la de recaptació d’aliments (als supermercats) i la de classificació (als magatzems).

Tot i que una bona part de les tones distribuïdes al llarg de l’any pels Bancs dels Aliments provenen de l’aprofitament alimentari, hi ha aliments bàsics molt necessaris per a complementar la dieta de les persones ateses que és difícil aconseguir a través de la recuperació: l’oli, la llet o les conserves. És per això que el Banc dels Aliments impulsa una nova edició del Gran Recapte que se celebrarà aquest cap de setmana, per recollir aquests aliments bàsics que ajudin a garantir una alimentació el més equilibrada i saludable possible.

Aquesta campanya de recollida d’aliments té la intenció de seguir millorant les condicions de vida de les persones en situació de pobresa, en un aspecte tan important com és l’alimentació. Des del Banc dels Aliments es busca també conscienciar la població de Catalunya de que en el seu entorn hi ha una important bossa de pobresa cronificada.

Redacció – N. A.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close