14.3 C
Amposta

Deltebre enceta una nova edició del Volta i Tapa’t, la ruta de tapes del municipi

Fins a set restaurants oferiran les seves elaboracions per un preu de 3,50 €, amb beguda inclosa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Des del divendres 21 d’octubre fins al dia 13 de novembre, Deltebre viurà la cinquena edició  de la seva ruta de tapes. Sota el nom de Volta i Tapa’t, fins a set restaurants oferiran les seves  elaboracions per un preu de 3,50 €, amb beguda inclosa. Enguany, les tapes han estat  apadrinades pel xef Vicent Guimerà, cuiner amb Estrella Michelin gràcies a la tasca que  desenvolupa al restaurant l’Antic Molí.  

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “la ruta de tapes ens permet assaborir els  bons ingredients i els bons productes que ens donen força de territori, i que a la vegada ens  permeten projectar Deltebre”. Soler ha agraït la implicació dels restauradors i restauradores  que participen en aquesta iniciativa, com també de Vicent Guimerà. De fet, Soler ha detallat  que “els consells de Guimerà, conjuntament amb l’experiència i el bon saber fer dels nostres  professionals de la restauració, ens garanteixen una edició de gran qualitat”. 

Com hem esmentat anteriorment, en total participen set restaurants del municipi: Casa  Nicanor (coca de xocolata amb poma, foie i anguila fumada), Restaurant Rull (hamburguesa  d’ànec), Bonsai Lounge Bar (Gnocchi de tàrtar de llagostins amb all i pebre), Restaurant Lo  Mut (carpaccio de presa, sardina fumada i crema de mostassa amb fines herbes), l’Imperi de  Júlia (milfulls d’oliva negra amb xocolata blanca, cafè i vainilla), Sushi MC (musclos amb sala  beurre blanc), i Granja Gil (Air gofra a l’estil lemon pie). Els horaris d’obertura i de degustació  de les tapes es poden consultar al web Deltebre.cat. 

La regidora de Personal i d’Acció Comercial, Ingrid Santiago, ha apuntat que “amb les diferents  jornades gastronòmiques que organitzem, volem invitar a la ciutadania i al turisme a conèixer  els bars, els restaurants i les pastisseries del municipi d’una manera més activa, fresca i  divertida”. 

La roda de premsa de presentació s’ha realitzat a la barcassa del Parc Fluvial del Delta, on hi  eren presents els restauradors i restauradores, i també l’associació FECOTUR. La seva  presidenta, Estela Alcalà, ha presentat la campanya que l’entitat realitzarà en el marc de la  castanyada. Una campanya que anirà vinculada amb el Volta i Tapa’t, ja que els guanyadors, 

un total de 3, rebran fins a 10 tiquets per participar en aquesta edició de la ruta de tapes.  Estela ha posat en valor en paper de l’entitat, com també la col·laboració de la Federació  Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme (FIHRT), i ha animat a la ciutadania a visitar  i a comprar en el comerç local i de proximitat de Deltebre.  

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -