NotíciesPolítica

Dayana Santiago repetirà com a alcaldable de la CUP Deltebre

A l’acte va participar Maria Rovira, regidora de la CUP Capgirem Barcelona

Després de mostrar, durant tot el mes de gener, les persones de la futura llista electoral per a les properes eleccions municipals, la CUP Deltebre va desvetllar el passat divendres, quin serà l’ordre definitiu. Així, Dayana Santiago repetirà com a cap de llista tot i que, tal i com ella mateixa va anunciar, «el projecte CUP va molt més enllà d’una persona, va molt més enllà d’anar la número 1 o la 17 o no anar a la llista. Som una assemblea on totes i tots som caps de llista i on estem amb el mateix dret a decidir, opinar, votar i proposar».

A l’acte, que va començar més tard del previst per tal de poder assistir a les diferents concentracions en suport als presos i preses polítiques que havien estat traslladades a Madrid el mateix dia, Jordan Turón va anar desvetllant l’ordre al so de les «claus que ens obriran la institució des d’on serem, amb una #NovaMirada, la vostra veu».

Dayana Santiago va destacar que «ens presentem per a l’Alcaldia de Deltebre on totes serem alcaldes i alcaldesses i, tinguem la representació que tinguem, totes serem clau, totes serem dins l’Ajuntament per aportar una #NovaMirada, tan aquelles que anem a la llista com aquelles que no hi van».

Carme Abril, que va fer un rapàs de la feina feta a l’Ajuntament els darrers 4 anys, va recordar que «amb una sola representant hem fet una oposició constructiva que ha aportat beneficis per al poble» i que «les que som dalt de l’escenari som gent normal, gent treballadora i honesta, com vatros, que sou el motor real del poble, la seua gent».

A l’acte va participar Maria Rovira, regidora de la CUP Capgirem Barcelona, qui va recordar a l’exiliada Anna Gabriel tot assegurant que «ella, avui, segur que hauria estat a Deltebre amb el municipalisme més combatiu amb l’anhel de conquerir la independència per canviar-ho tot, des de baix, des de cada poble i ciutat».

La nota musical la va aportar en Daniel Saez que va compondre una peça especialment per aquest dia titulada «Les Claus».

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Et pot interessar...

Close
Close