EbreNotícies

Condemnat a presó condicionada i multa per atribuir una multa de velocitat a una altra persona

L'home va facilitar les dades d'un altre home resident a Madrid assegurant que conduïa el vehicle en el moment de la infracció a l'AP-7 a l'Ametlla de Mar

Un jutjat de Sabadell ha condemnat a un home, de 60 anys i veí de Polinyà, amb penes de sis mesos de presó condicionats a dos anys sense cometre cap delicte i 800 euros de multa pels delictes de falsedat documental i d’estafa en grau de temptativa. Els fets es remunten a finals del 2013, quan arran d’una denúncia per excés de velocitat, el conductor del vehicle sancionat va assegurar que en el moment de la infracció el cotxe el conduïa una altra persona i va facilitar les dades d’un home resident a Madrid. Mesos després, aquesta segona persona va denunciar que s’havien utilitzat les seves dades i que ell no estava al lloc dels fets en la data de la multa i que no tenia res a veure ni amb el vehicle ni amb el propietari.

Les investigacions dels Mossos d’Esquadra van concloure que en el moment de la infracció, quan es va detectar un vehicle a 135 km/H al punt quilomètric 294,4 de l’AP-7 a l’Ametlla de Mar limitat a 120, era el primer infractor qui conduïa el cotxe i que, per estalviar-se la multa, va fer un recurs informant que el conductor era una altra persona. A banda de la pena, l’home també va pagar la multa de 300 euros per no voler identificar el conductor que va fer la infracció.

Redacció – V. Ll.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close