De Bon Matí

Comença la setmana de la millor manera amb la orientació dels astres (text i audio)

Noemí Alquézar.-Aquest és el pronòstic de l’astròloga Montse Valldepérez per a la setmana del 8 al 14 d’abril. Que els astres t’acompanyin.

 

 

 

Aquesta setmana els millors seran  LLEO – CRANC

 

Tindrem als LLEO en plena forma,organitzant i preparant coses per aquestes festes que ja tenim aquí, estaran de molt bon humor que de segur contagiaran als que tenen per el seu voltant i segons com, estresan una mica també perque ells són mol actius i volen que tot balle al el seu voltant..

 

I els atres que estaran molt be aquesta setmana seran els CRANC encara que ells menos actius, no oblidem que són un signe d’aigua i per ells estar be és estar amb amics i familia relaxats i en bona armonía que és lo que faran aquesta setmana, aquets si que no ens estresaran. A mitja setmana passarà la LLUNA per el seu signe en fase minvant, estareu més relaxadets.   .

 

I ELS QUE TINDREM QUE MIMAR AQUESTA SETMANA ;

 

CAPRICORN  I  ARIES

 

Un mal aspecte planetari al seu signe farà que no estiguin massa de humor aquesta setamana els CAPRICORNI , sobretot amb la seva parella, mireu de tenir paciència aquesta setmana els que tingueu un CAPRICORNI de parella i no l’hi tingueu en comte les seves sortides de to, el culpable es PLUTO i això ja sabeu que en dos dies tot torna a estar al seu lloc.

 

I uns altres que tindrem  no massa be aquesta setmana seran els ARIES , que encara que estan de aniversari no es salven , podran estar en algun moment de mal humor i sense ganes de massa gresca, pos res a esperar que passi i a tornar a disfrutar del aniversari.

 

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close