EbreNotíciesVídeos

[VÍDEO] Comença la segona fase de les obres de la zona esportiva de Roquetes

Es reformen els vestidors i accessos del camp de futbol de gespa natural i es balla el camp de gespa artificial

Aquest matí de divendres 13 de setembre, l’alcalde de Roquetes, Paco Gas, el regidor d’Esports i Obres Públiques, Ivan Garcia i la regidora d’Urbanisme, Núria Altadill, han realitzat una visita les obres que s’estan portant a terme a la zona esportiva municipal.

Les obres consisteixen en la remodelació dels vestidors i accessos del camp de futbol de gespa natural, pressupostades en 63.295,41€, i en el tancament perimetral de tota la zona esportiva amb la col·locació d’una balla, amb un cost de 58.227,74€, amb l’objectiu d’evitar possibles actuacions vandàliques.

El regidor d’Esports i Obres Públiques, Ivan Garcia, ha explicat que aquestes actuacions formen part del conjunt d’obres econòmicament sostenibles que es porten a terme amb el superàvit obtingut l’any 2017.

Aquests treballs corresponent a la segona fase de les obres de millora de la zona esportiva municipal, després que l’any passat es construís en la primera fase, el camp de gespa artificial amb una inversió de 34.206,43€.

L’any vinent està previst acabar la reforma integral de tota la zona esportiva amb la construcció d’un camp de Vòlei platja i la remodelació de l’edifici de les piscines, entre altres actuacions que s’estan acabant de gestionar.

Redacció – J. V.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close