EbreEconomiaNotícies

Cementos Mexicanos ampliarà la seva activitat en el polígon industrial de la Martinenca

Una comissió de treball estudiarà la viabilitat de crear nou sòl industrial

L’Ajuntament d’Alcanar i l’empresa cimentera Cemex han constituït, aquest dilluns, una comissió de treball per estudiar la viabilitat d’impulsar el polígon industrial la Martinenca. Després del dragatge al port industrial d’Alcanar i l’aposta de Ports per impulsar el moll número dos, el consistori vol incrementar l’atractiu d’aquesta infraestructura portuària amb la possibilitat de crear nou sòl industrial. La comissió de treball es reunirà cada tres mesos. La Martinenca té terrenys propietat de Cemex que estan classificats com a sòl urbanitzable no programat i el consistori iniciarà els tràmits per classificar-los com a sòl industrial, amb una modificació urbanística.

El port d’Alcanar està obert al trànsit de mercaderies i pot facilitar l’arribada d’activitat empresarial, com ha destacat l’alcalde Joan Roig. El port industrial canareu té un calat de 12 metres de profunditat, amb un moll de 320 metres de longitud, obert a mercaderia general, així com una àrea d’emmagatzematge descoberta que ocupa una superfície de 15.000 metres quadrats. Des de Ports de la Generalitat s’ha iniciat una campanya de promoció de la infraestructura a diferents fires internacionals.

La comissió de treball està integrada pel secretari del consell d’administració de Cemex, Ángel Galán; el director d’Afers Públics de Cemex, Antonio Cases; el director de la fàbrica d’Alcanar, Tomàs Sánchez; l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, la regidora d’Urbanisme, Ivette Fibla, el regidor d’Hisenda, Jordi Monfort, el regidor de Medi Ambient i Natural, Jordi Bort i l’arquitecta municipal.

 

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close