14.3 C
Amposta

Caviaroli i artMuria introdueixen al mercat el “caviar de mel”

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

L’empresa de mel de luxe perellonenca artMuria i la de caviar d’oli d’oliva Caviaroli han unit 200 anys d’experiència en apicultura amb el saber fer i la innovació per crear un sorprenent producte: caviar de mel artMuria & Caviaroli, resultat de la sinergia entre ambdues marques de prestigi, pertanyents a l’Associació Espanyola del Luxe (Luxury Spain).

Aquestes dues empreses familiars comparteixen els mateixos principis de qualitat i innovació que les han portat a unir-se per sorprendre l’amant de les millors mels amb una nova forma de gaudir-les. Amb gran respecte per un producte de luxe, com és la mel d’artMuria, Caviaroli ha esferificat dues de les seves exquisides creacions: la Mel de Taronger, i la Mel de Bosc, aconseguint reflectir amb fidelitat els sabors i aromes de cadascuna d’elles.

Aquest innovador producte està pensat i dissenyat per al Canal Horeca i també per ser comercialitzat en establiments Gourmet. Una excitant manera d’enriquir qualsevol experiència gastronòmica i decorar qualsevol plat aportant el gust de la mel de bosc i taronger d’una manera molt original i sofisticada. El caviar de mel d’artMuria & Caviaroli es comercialitza en dos varietats de mel artMuria (taronger i bosc) i en dos formats diferents (20 grams i 50 grams).

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

3.145 infants i joves participaran en 118 activitats de lleure a les Terres de l’Ebre aquest estiu

Les entitats organitzadores de les activitats de lleure a les Terres de l’Ebre han notificat a la Direcció General de Joventut (DGJ) un total de 118 activitats per aquest...

Denuncien una empresa de la Ràpita per realitzar transport marítim sense permís i amb mancances de seguretat

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra pertanyents a la Unitat Regional de Medi Ambient van inspeccionar el passat dia 4...

Clubs de futbol ebrencs fan públic el seu malestar pel “mercadeig” amb els jugadors

Diversos clubs de futbol de les Terres de l'Ebre consideren que la política que s'està duent a terme en alguns clubs, concretament la Rapitenca,...

Els tres tipus de mascaretes i com s’han de fer servir

Les mascaretes que podem comprar a la farmàcia són les quirúrgiques i són d’un sol ús i que en principi no serveixen ni tan sols...

Salut considera que el confinament estricte no és l’única manera de fer front la Covid-19

El Departament de Salut, segons explica la CCMA, considera que el confinament estricte no és l'única manera de fer front a l'avanç de la...
- Anunci -
- Anunci -