EbreNotícies

Catalunya Ràdio obvia els restaurants de les Terres de l’Ebre

El programa "Un restaurant caníbal a Berlín" ha fet una selecció de propostes gastronòmiques de Catalunya per gaudir a taula de la tradició i el producte de proximitat

Les Terres de l’Ebre compten amb tres restaurants amb estrella Michelin i això fa situar la gastronomia com un dels puntals de l’oferta turística. El nostre territori té molts actius turístics i gastronòmics de qualitat i proximitat i aquests son alguns dels seus motors principals. En un article publicat a la web de Catalunya Ràdio destaquen 10 restaurants on es pot trobar la “bona cuina catalana”, però cap d’ells està situat a les Terres de l’Ebre.

El Torreó de l’Indià, de l’Hotel Villa Retiro de Xerta, i els restaurants Les Moles i l’Antic Molí, al Montsià, van revalidar a la gala del novembre a Lisboa, l’estrella Michelin que tenen des de 2009, 2013 i 2016, respectivament. Des de l’aterratge d’aquestes distincions al territori, la gastronomia ebrenca ha fet un salt qualitatiu i ha situat el producte de proximitat com estàndard.

Les Moles, com l’Antic Molí i el Torreó de l’Indià, han assolit l’excel·lència de la mà dels productes de proximitat del territori. El xef Jeroni Castells, que pilota la cuina del restaurant les Moles d’Ulldecona, apunta que han apostat per “un ADN propi i una filosofia” que tenen a l’abast. “Perquè estem a un lloc amb un producte excel·lent i molt variat, des del mar fins a la muntanya, des de l’oli fins a l’arròs, des del vi fins al marisc i ens dona moltes possibilitats”, ha destacat. “Això no és ni millor ni pitjor sinó tenir una idea pròpia dels que vols fer i a partir d’aquí posar-li la imaginació i la tècnica i la nostra visió dels que és la gastronomia per oferir una idea pròpia, treballada i amb punts de sorpresa i de divertiment que és el que vol ser Les Moles.”

Les Terres de l’Ebre és un territori molt ric en tots els àmbits turístics i on persones d’arreu del món el visiten cada any per veure tot el que aquesta terra els pot oferir. Un territori molt marcat per la seua gastronomia pròpia de proximitat i els indrets naturals i rurals.

Redacció – V. Ll.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close