NotíciesPolíticaSocietat

Cancel·lat el sopar popular previst per aquest diumenge a l’AP-7

L'acte s'havia de celebrar inicialment aquest diumenge a les 9 de la nit a l'alçada de Freginals

Finalment aquest diumenge no s’ha celebrat el Sopar Popular que s’havia de celebrar a partir de les 9 de la nit a l’AP-7; concretament al tram de la via que es troba a l’alçada de Freginals.

La convocatòria, realitzada pels CDR a través dels seus canals de comunicació, convidava a unir-se a realitzar un sopar popular al lloc anteriorment citat i recomanava portar aigua i menjar amb la previsió de que la nit es pogués allargar. Els organitzadors destacaven també que l’activitat tenia l’intenció de que tothom s’ho anés a passar bé.

Cartell amb el que s’havia promocionat el Sopar Popular de Freginals / Font: Cedida

No obstant, la convocatòria, que posteriorment s’havia avançat a les 7 de la tarda, ha estat cancel·lada pel CDR Terres de l’Ebre a través d’una piulada al seu compte oficial de Twitter. Mitjançant aquesta xarxa social, l’organització ha explicat que es suspenia l’acte per que s’havien detectat persones infiltrades i problemes que podien posar en risc la seguretat de la convocatòria. El comunicat acabava demanant l’atenció de la gent de cara a possibles noves accions i mobilitzacions.

Redacció: Jordi Gaya

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close