14.3 C
Amposta

Biarnés demana el vot per Junts per Móra d’Ebre “per tenir un ajuntament fort i una alcaldia forta”

Més de 100 persones en l’acte de tancament de campanya de Junts per Móra d’Ebre on s’han presentat les “10 raons: 10 propostes en 100 dies per votar Junts per Móra d’Ebre”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dijous 25 de maig a les 20 hores s’ha dut a terme a la Sala La Democràcia de Móra d’Ebre l’acte que clou la campanya electoral de la candidatura Junts per Móra d’Ebre amb la presència de més de 100 persones.

La presidenta de la vegueria de les Terres de l’Ebre de Junts per Catalunya, Annabel Marcos, ha acompanyat la llista de Junts per Móra d’Ebre, encapçalada per Rubén Biarnés. L’acte ha transcorregut en un format molt distés i amb una durada propera a tres quarts d’hora.

Annabel Marcos elogia la “potència” de la llista de Junts per Móra d’Ebre

La intervenció de la convidada d’honor en l’acte final de campanya, Annabel Marcos, inicialment ha anat en una clau més personal. Així, Marcos ha aprofitat per explicar alguna qüestió personal poc coneguda de Rubén Biarnés i ha repassat, molt breument, els membres de la llista de Junts per Móra d’Ebre.

En l’aspecte més polític, la convidada ha volgut destacar el compromís de l’actual alcalde i cap de llista de Junts per Móra d’Ebre amb els morencs i morenques “primer és el poble abans que el partit” ha manifestat Marcos com a leitmotiv de la gestió de Biarnés al capdavant de l’alcaldia. Per altra banda, parlant de la gestió actual i dels projectes executats, Annabel Marcos està “convençuda que els morencs i morenques reafirmaran a Rubén Biarnés a l’alcaldia, amb la seguretat que l’obra de govern feta avala la seva gestió i compromís”.

Amb el desig del millor dels èxits el proper diumenge i amb el convenciment que el candidat de Junts per Móra d’Ebre renovarà l’alcaldia va cloure la participació de Marcos.

10 raons per votar Junts per Móra d’Ebre

En el seu ús de la paraula, Rubén Biarnés ha fet un anàlisi del perquè a Móra d’Ebre es presenten 7 llistes electorals, sent el seu argument principal la bona situació del municipi i de l’economia de l’ajuntament com a resultat de la “feina feta pels governs dels quals jo en soc hereu”.

A continuació, Biarnés, ha explicat el perquè creu que ell seria el millor alcalde i ha continuat amb un advertiment als altres caps de llista quan ha dit que “no tot se val”. Que “no s’hi val mentir. No s’hi val entrar en política per interessos personals” per acabar posant de rellevància la política de pactes previs d’altres forces polítiques per fer fora a Junts per Móra d’Ebre del govern municipal a qualsevol preu.

En el seu ús de la paraula, el cap de llista va presentar als assistents les 10 propostes en 100 dies que el seu equip es compromet a dur a terme de forma immediata. Aquestes propostes, que estan presents al programa electoral, cobreixen totes les àrees del municipi i diferents inquietuds, i van des de la creació d’un Senat Sènior i un Senat Junior com a òrgans d’assessorament a l’alcaldia i a l’equip de govern, fins a la creació del cicle Nits d’Estiu pels Racons que vol dur actuacions de petit format a diferents punts del nucli antic i del poble; a més d’actuacions relatives a la sostenibilitat, esports, etc.

La participació de Biarnés va finalitzar amb la petició de vot el proper diumenge on va destacar que era el moment dels electors per comprometre’s amb la “força del vostre vot” amb el convenciment que únicament un “vot massiu a Junts per Móra d’Ebre permetrà un govern fort i una alcaldia forta per defensar els interessos dels veïns i veïnes de Móra d’Ebre i de la Ribera d’Ebre”.

El tancament de l’acte va concloure amb les tradicionals fotografies i un petit refrigeri per a tots els assistents.

Annabel Marcos

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -