Societat

[FOTOS] Barcelona i Xerta, aposten aquests Nadals per la cuina del Delta de l’Ebre

El xef Fran López, ofereix una gastronomia basada en la cuina local per gaudir d'aquestes festes

El xef Fran López, en els seus dos restaurants amb estrella Michelin, ofereix una gastronomia basada en la cuina local per gaudir d’aquestes festes.

Amb una estrella Michelin pel Xerta Restaurant a l’Hotel Ohla Eixample de Barcelona, ​​i una estrella Michelin per Villa Retiro al Baix Ebre, els germans Fran i Quim López són pioners en portar fins a Barcelona la cuina i els productes típics de la seva terra, el Delta de l’Ebre. les seves especialitats són els arrossos, el peix i el marisc, productes que el xef Fran López utilitza en receptes que sumen innovació i creativitat a la cuina local.

Per aquest Nadal i en tots dos establiments, Fran López i el seu equip presenten una proposta en la qual la creativitat gastronòmica i l’essència de Delta s’apliquen als plats més tradicionals de les festes.

En Xerta Restaurant, el menú per Nadal i Sant Esteve ofereix, a més d’un ampli assortiment d’aperitius, els grans clàssics de les festes com el caneló al costat de singulars creacions. Plats com l’escabetx de pastanaga, bolets i llagostins o l’escudella versionada. I postres com la copa cítrica de sorbet de mandarina acompanyat de taronja i aranja; o el coulant d’avellanes amb gelat de mango. I per celebrar Cap d’Any, presenta una gran varietat d’originals aperitius de Nadal, seguits de receptes com el caneló fred de llamàntol i cranc, ous i maionesa de Ikura; el llobarro salvatge o el lingot de garrí amb pera especiada.

Imatge del Xerta Restaurant al Hotel Ohla Eixample Barcelona.

El menú que han apostat per aquest Fí d’any és el següent :

– Menú Nadal i Sant Esteve (24,25 i 26 desembre) : 85 euros.

– Menú Fi d’any (31 desembre) : 180 euros.

Menú Fi d’any Xerta Restaurant

Al Restaurant Hotel Villa Retiro, Fran López proposa un menú de Cap d’Any amb diferents aperitius per començar. Com a plats principals el foie micuit; l’escamarlà en dos coccions i a l’natural; la coca de sardina i mollete; el caneló de “la iaia”; el turbot de la Ràpita; i el lingot cruixent de melós de vedella; i dos postres per acabar, la mandarina de Xerta i el joc de xocolates de diferents textures i intensitats.

Hotel Restaurant Villa Retiro.

– Menú Fi d’any Villa Retiro : 120 euros (sense IVA)

Menú Fi d’any Villa Retiro

A més, l’hotel-restaurant Villa Retiro ofereix un atractiu pack que inclou estada i sopar de gala per donar la benvinguda a l’any nou.

– Allotjament i esmorzar 340 euros.

– Sopar menú Fí d’any + allotjament 580 euros.

Entrada del Hotel Villa Retiro.

 

Per a més informació :

Xerta Restaurant (hotel Ohla Eixample)

Còrsega, 289 – 08008 Barcelona

Tel. 34 937 379 080 

info@xertarestaurant.com; reservas@xertarestaurant.com

http://xertarestaurant.com

Hotel-Restaurant Villa Retiro

Molins, 2 – 43592 Xerta (Tarragona)

Tel. 34 977 473 810

reservas@hotelvillaretiro.com

http://hotelvillaretiro.com

https://hotelvillaretiro.com/fin-de-ano-en-villa-retiro/

www.villaretirogrup.com

Redacció – T. R.

 

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close