14.3 C
Amposta

Balfegó apropa a les llars l’alta cuina de la tonyina vermella

Xefs de tota la geografia revelen les seues receptes per fer des de casa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -
  • Óscar Molina, Marc Miró o Aleix Puig, guanyador de l’últim MASTERCHEF, entre
    els cuiners que comparteixen algunes de les seues creacions amb les famílies

Després de la posada en marxa de la botiga en línia per a la venda de la tonyina vermella a particulars a tot el territori espanyol, Balfegó, empresa especialitzada en pesca, aqüicultura i comerç de tonyina vermella de l’Atlàntic i el Mediterrani, fa un pas més i ha convidat a xefs de l’alta restauració a desvetllar algunes de les seues receptes perquè es puguin fer a casa.

Els primers a oferir els seus secrets i el seu segell particular sobre la manera de preparar i cuinar a casa la tonyina vermella Balfegó han estat Óscar Molina, del restaurant La Gaia a Eivissa; Marc Miró, del restaurant La Llotja de l’Ametlla de Mar; Toño Rodríguez, de l’empresa Pirineo & La Era de los Nogales (Osca), i Oscar Salazar, xef del restaurant AC Baqueira Ski Resor (Lleida).

Com fitxatge més recent figura Aleix Puig, últim guanyador de MASTERCHEF, que es manté fidel al seu objectiu, ara amb tonyina vermella Balfegó, de “fer receptes impactants, però assequibles i ben explicades” perquè qualsevol pugui seguir-les i cuinar els seus plats.

Amb aquesta iniciativa, a la qual s’aniran sumant noves receptes de reconeguts xefs amb el denominador comú de la tonyina vermella Balfegó com a protagonista, la companyia segueix responent a les peticions de molts particulars que ja poden comprar tonyina vermella Balfegó i triar entre les seves diferents parts i talls: rodanxes, pastilles i sakus, a la botiga en línia que acaba d’obrir la companyia.

Aquestes receptes i les que es vagin sumant podran trobar a la pàgina web de Balfegó, en la qual també es faciliten les característiques de la tonyina vermella, els seus valors nutricionals i saludables, així com suggeriments de preparació i cuinat.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -