EbreNotíciesPolítica

Apareixen pintades feixistes al domicili de Núria Menasanch a Tortosa

La cap de llista de Primàries Tortosa ho ha denunciat per les xarxes socials

Redacció.- La cap de llista de la formació Primàries Tortosa, Núria Menasanch, denuncia que han aparegut diverses pintades de caracter feixista al seu domicili, a la capital del Baix Ebre. La també escriptora, declara que davant d’aquest tipus d’accions, “hem d’alçar la veu i denunciar el feixisme com una sola dona! Totes juntes ho aconseguirem!”.

Menasanch explica que en el mur hi havien pintats llaços grocs, i que fa uns dies van guixar “Viva España”, “Viva Franco”, “Vox”, i la frase “la república no existeix idiota”. “Denuncien que n’hi ha pancartes pels presos polítics a l’ajuntament, i a mi m’ho han empastifat tot”, diu la candidata de Primàries Tortosa, qui afegeix que no presentarà cap denuncia, perquè bàsicament, no creu en la justícia espanyola.

“Hi ha una regressió democràtica a España i no hem de callar, al 36 vam agarrar temor en coses que es veien. Si totes alcem la veu, diem aixo i ho denunciem tots a una, de vertiat crec que no passaran”, comenta. Per altra banda, la candidata reclama més seguretat a Tortosa, ja que “venen escamots a treure llaços i estalades, o es llença aigua des dels balcons a les manifestacions independentistes amb total impunitat”.

Menasanch descarta que les pintades s’hagin fet per assenyar-la a ella, tot i que fa uns dies, aquest domicili es va fer públic per una reunió que va realitzar el nou partit Primàries Tortosa.

 

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close