14.3 C
Amposta

Amposta i Interior acorden la cessió d’uns terrenys per ubicar la nova base dels Agents Rurals del Montsià

Va ser un dels acords presos durant la Junta de Seguretat Local, celebrada dimecres 15 de març, amb la presència del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament d’Amposta cedirà al Departament d’Interior 1.500 metres quadrats de terreny per ubicar la nova base dels d’Agents Rurals al Montsià, la primera base comarcal d’aquest cos a les Terres de l’Ebre. Així es va acordar en la darrera Junta de Seguretat Local d’Amposta, celebrada dimecres 15 de març i que va comptar amb la presència del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena. El terreny està ubicat a tocar del centre comercial de la Castellania.

Cal remarcar que des del juny del 2021 els Agents Rurals depenen del departament d’Interior i la construcció de les noves bases forma part d’un pal de desplegament del cos arreu del país. Amposta serà una de les primeres que es tirarà endavant.

Davant la decisió d’Interior de tirar aquesta nova base, l’alcalde va anunciar, en el marc de la mateixa Junta de Seguretat Local, que al costat de la nova base i en un terreny de 1.000 metres quadrats es construirà la nova comissaria de Policia Local d’Amposta. “Paral·lelament a la tramitació de la cessió de terrenys, l’Ajuntament ja hem iniciat els tràmits urbanístics per canviar la tipologia del terreny, ara qualificat de residencial, per a passar-ho a equipament”, diu l’alcalde, Adam Tomàs, que avança que “el departament d’Urbanisme, davant l’interès de les dues construccions, ho veu amb bons ulls”.

Mapa dels terrenys

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -