14.3 C
Amposta

Ametller Origen pretén enderrocar el fastfood amb l’obertura de la tercera botiga a Tarragona

Amb aquesta nova obertura, Ametller Origen continua estenent el seu propòsit de facilitar l’accés a una alimentació saludable

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La victòria del menjar saludable enfront al fastfood. Així és com es podria resumir el que suposa l’obertura de la tercera botiga d’Ametller  Origen a Tarragona. La companyia d’alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat aposta per un nou espai saludable a la ciutat, que se situarà a  l’antic restaurant de menjar fastfood Buffalo Grill, al parc comercial Les Gavarres.  

La companyia té previst obrir aquest nou establiment a mitjans de l’any vinent. Durant  aquesta tardor, s’iniciaran les obres d’enderrocament del conegut edifici que durant  anys ha estat el restaurant Buffalo Grill, amb l’objectiu que el nou espai compleixi amb  els criteris de sostenibilitat i eficiència energètica, tal com marca la seva estratègia de  creixement sostenible. 

Aquesta serà la primera botiga de gran superfície que Ametller Origen obre a les afores  de la ciutat, amb la intenció d’oferir una millor experiència de compra als consumidors  i un major assortiment de productes frescos i elaborats. Prop de 1.300m2 on també hi  haurà, a més a més de fruita i verdura de collita pròpia, plats preparats, un corner de  sushi per emportar on s’elaborarà a diari, carnisseria i forn de pa. Ametller Origen  continuarà amb la seva estratègia comercial d’apostar per socis locals per posar en  marxa alguns espais, com el forn de pa, tal i com ja va fer amb l’obertura de la primera  botiga a les Terres de l’Ebre a Amposta. 

Amb aquesta nova obertura, Ametller Origen continua estenent el seu propòsit de  facilitar l’accés a una alimentació saludable, plaent i neta i promoure hàbits saludables  entre la població. Sens dubte, aquest és un canvi significatiu per la ciutat de Tarragona  que passa a guanyar un espai d’alimentació saludable, abans dedicat al fastfood. Un  canvi per seguir fent camí cap a un món més saludable i sostenible. 

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -