EbreNotícies

Alcanar celebra les Jornades Gastronòmiques del Llagostí

Catorze restaurants participen en les Jornades Gastronòmiques del Llagostí

Un total de catorze restaurants d’Alcanar, Alcanar-Platja i les Cases participen en les Jornades Gastronòmiques del Llagostí que van començar el cap de setmana i s’allargaran fins al 21 de juny, organitzades per l’Ajuntament d’Alcanar i el Col·lectiu Gastronòmic d’Alcanar i les Cases. Unes jornades que tenen l’objectiu de fer valdre un producte de referència a la costa ebrenca com és el llagostí i promocionar el municipi com a destinació turística gastronòmica. “Treballem de la mà del Col·lectiu Gastronòmic per tal de promoure els productes de quilòmetres zero i posicionar-nos com una destinació gastronòmica de referència”, ha explicat el regidor de Turisme, Jordi Monfort.

Durant els primers dies de les jornades, els restauradors han registrat un increment de l’afluència de clients, que esperen que es mantingui les pròximes setmanes. “La primera setmana ha anat molt bé, podem dir que aquestes jornades ja estan consolidades i la gent de la zona les espera”, ha manifestat la presidenta del Col·lectiu Gastronòmic, Maribel Fibla. “El llagostí de la desembocadura de l’Ebre té un sabor especial, és molt apreciat entre els comensals”, ha afegit Fibla, que sosté que el llagostí del Delta és un producte “únic”.
Pel que fa al preu del menú oscil·la entre els 23 i 40 euros, uns menús que inclouen entrants com ara llagostins a la crema, tàrtar de llagostí o mató torrat amb llagostí; mentre que el plat principal també té el crustaci com a protagonista bé sigui amb arròs o pasta. El menú de les jornades es completa amb postres casolanes i vins de la denominació d’origen (DO) Terra Alta.

Els restaurants que participen en aquesta edició són: Bitácora, Can Manel, Casa Lupe, Casa Ramon, El Faro, El Mesón del Mar, Nàutic, La Mar, La Marinada, Les Palmeres, Lo Pouet i Tancat de Codorniu de les Cases; el Club de Tennis d’Alcanar-Platja i La Costa, d’Alcanar.

Redacció – J. V.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close