EbreNotícies

Adif cedirà l’antiga estació de Camarles per fer dos habitatges socials d’urgència

El Consell Comarcal del Baix Ebre aprova el conveni de cessió i assumirà l'adequació de l'edifici

Adif cedirà, al Consell Comarcal del Baix Ebre, l’antiga estació de tren de Camarles perquè s’hi construeixin dos habitatges socials d’urgència. D’aquests allotjaments temporals de curta estada només n’hi ha a Tortosa i la institució ha impulsat aquest projecte per ampliar la xarxa a altres municipis de la comarca. En el ple d’aquest divendres s’ha aprovat la forma del conveni amb Adif i la inversió, per part de la institució comarcal, de 61.000 euros per rehabilitar l’edifici i equipar dos habitatges. Els destinataris seran persones o famílies afectades per catàstrofes, incendis, inundacions o d’altres problemes, que els obligui a abandonar la seva residència habitual.

També se’n beneficiaran persones desnonades per sentència judicial, per declaració municipal de ruïna de l’edifici, o per conflictes familiars, entre d’altres.

En el plenari del Consell Comarcal del Baix Ebre també s’ha aprovat implementar la Targeta Solidària de prepagament amb la qual es canalitzaran progressivament els ajuts d’urgència social del Tiquet Fresc que incentiva el consum de productes frescos per a persones en el llindar de la pobresa.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close