14.3 C
Amposta

“A Tortosa de tapes 2019” ja escalfa els fogons

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

La ruta de tapes Tortosina organitzada per la Cambra de Comerç de Tortosa, ja ha començat a preparar aquesta sisena edició, que enguany tindrà lloc del 3 al 13 d’octubre de 2019.

L’equip de treball de la Cambra de Comerç de Tortosa, ja fa unes setmanes que ha començat a treballar juntament amb els 21 restauradors que participaran en aquesta sisena edició de la ruta de tapes Tortosina, tots i cadascun dels detalls, que comporten organitzar una ruta d’aquestes característiques.

El “tet de sortida” ha donat pas a una de les activitats més importants com és la supervisió de totes les tapes que formaran part de la ruta d’enguany. Ha tingut lloc aquest dimarts i dimecres al Mercat Municipal de Tortosa. Un jurat expert en les rutes de tapes que organitza el patrocinador principal, Estrella Damm, i els cuiners assessors: Roger Murtró del restaurant Més que Tapes de Reus, Leo Vidal de Frida Restaurant de Tarragona, el Josep Moreno del restaurant Deliranto de Salou i el Ferran Cerro de Ferran Cerro Restaurant de Reus. Han estat els encarregats de supervisar, juntament amb tels restauradors participants, totes i cadascuna de les tapes.

L’activitat ha estat valorada molt positivament per part de tots els cuiners i cuineres dels bars i restaurants. Els xefs col·laboradors d’Estrella Damm, han donat consells de com escollir el producte, preparar i servir la tapa, i en alguns del casos han cuinat de nou la tapa amb l’objectiu d’aconseguir un millor resultat final.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

L’Institut Escola Daniel Mangrané de Jesús, un dels centres que reclama canviar la selectivitat

El Fòrum Futurs de l’Educació, que aplega 31 escoles i instituts, entre ells l'Institut Escola Daniel Mangrané de Jesús, a Tortosa, ha presentat un...

Onze municipis de les Terres de l’Ebre continuen sense registrar cap cas de coronavirus

La Generalitat de Catalunya a través de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) ha realitzat un mapa per municipis on es mostren els casos de coronavirus confirmats...

L’escola de música de la Diputació a Tortosa obre el termini de preinscripció per al curs 2020-2021

Les escoles de música de la Diputació a Reus, Tarragona i Tortosa obren aquest dimecres 8 de juliol el període de preinscripcions per al...

La població de l’Ebre i Tarragona és la que menys anticossos ha generat de la Covid-19 a Catalunya

El 5,9% dels catalans i un 5,2% dels ciutadans de tot l'Estat espanyol han generat anticossos del coronavirus, segons la tercera onada de l'estudi...

5,7 MEUR de suport als ens locals per l’erradicació de les violències masclistes

La presidenta de l’Institut Català de les Dones, òrgan del Departament de Presidència, Laura Martínez, ha presentat avui les Línies Estratègiques de País que...
- Anunci -
- Anunci -