EbreNotíciesSocietat

“A Tortosa de tapes 2019” ja escalfa els fogons

La ruta de tapes Tortosina organitzada per la Cambra de Comerç de Tortosa, ja ha començat a preparar aquesta sisena edició, que enguany tindrà lloc del 3 al 13 d’octubre de 2019.

L’equip de treball de la Cambra de Comerç de Tortosa, ja fa unes setmanes que ha començat a treballar juntament amb els 21 restauradors que participaran en aquesta sisena edició de la ruta de tapes Tortosina, tots i cadascun dels detalls, que comporten organitzar una ruta d’aquestes característiques.

El “tet de sortida” ha donat pas a una de les activitats més importants com és la supervisió de totes les tapes que formaran part de la ruta d’enguany. Ha tingut lloc aquest dimarts i dimecres al Mercat Municipal de Tortosa. Un jurat expert en les rutes de tapes que organitza el patrocinador principal, Estrella Damm, i els cuiners assessors: Roger Murtró del restaurant Més que Tapes de Reus, Leo Vidal de Frida Restaurant de Tarragona, el Josep Moreno del restaurant Deliranto de Salou i el Ferran Cerro de Ferran Cerro Restaurant de Reus. Han estat els encarregats de supervisar, juntament amb tels restauradors participants, totes i cadascuna de les tapes.

L’activitat ha estat valorada molt positivament per part de tots els cuiners i cuineres dels bars i restaurants. Els xefs col·laboradors d’Estrella Damm, han donat consells de com escollir el producte, preparar i servir la tapa, i en alguns del casos han cuinat de nou la tapa amb l’objectiu d’aconseguir un millor resultat final.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close