Destrosses als espais històrics de la Batalla de l’Ebre a Vilalba dels Arcs

L’espai de Quatre Camins, seu de la Batalla de l’Ebre, al terme de Vilalba dels Arcs, s’ha vist afectat per un nou acte vandàlic.

Els monòlit de la IV divisió franquista de Navarra a la Fatarella, la creu del Terç i el monument a les víctimes republicanes a Quatre Camins de Vilalba dels Arcs i el monòlit del Terç a Punta Targa de Corbera d’Ebre, han aparegut destrossats. Les entitats de memòria històrica han denunciat a les xarxes la destrossa d’un patrimoni històric extraordinari, i rebutgen les mostres “d’odi i d’ignorància” que representen aquests atacs vandàlics contra elements de commemoració a víctimes dels dos bàndols. Els monuments destrossats estan catalogats com a Bens Culturals d’Interès Local

Per |2018-12-10T15:39:20+00:007, desembre, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada