Tres accidents amb tres ferits a les carreteres de l’Ebre

El primer accident s’ha produït avui al quilòmetre 335 de l’AP-7 al seu pas per Freginals. Un camió de paqueteria ha bolcat per raons encara desconegudes. El conductor ha sortit del vehicle pel seu propi peu i ha estat traslladat a l’hospital d’Amposta amb pronòstic lleu.

Els altres dos sinistres han ocorregut ta,bé de matí a l’N-340, a l’Ampolla i l’Aldea i amb uns 15 minuts de diferència. El de l’Ampolla ha sigut un xoc entre un cotxe i una furgoneta i ha deixat un ferit lleu. El de l’Aldea tabmbé ha estat un cop entre dos vehicles. Un dels ocupants ha estat portat a l’Hospital Verge de la Cinta amb pronòstic lleu.

Per |2018-12-07T11:18:35+00:006, desembre, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada