Mor la mestra tortosina Reinalda Badia als 105 anys

Tot i ser natural de Benifallet, Reinalda Badia és un personatge clau en la memòria col·lectiva tortosina. Va exercir de mestra en diversos col·legis de la ciutat i va ser catequista i mestra de Religió a l’escola de Ferreries. Encara ara, amb més de cent anys a l’esquena, feia de voluntari donant classes d’alfabetització, col·laborava amb Càritas i ensenyava el castellà a novícies estrangeres. Va morir als 105 anys el passat 3 de desembre.

Tortosa va homenatjar-la fa tres anys amb el Premi Sant Blai, que atorga l’Associació de Veïns del Centre-Nucli Històric, per la seva feina en el món de l’educació i la implicació que dipositava en la ciutat.

Per |2018-12-07T11:22:56+00:006, desembre, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada