Els treballadors de l’antiga Dapsa d’Amposta comencen una vaga

Els 400 treballadors de la paperera Saica Pack, antiga Dapsa, comencen una vaga de 13 dies que s’estendrà fins a finals d’any.

La raó és l’oposició de treballadors i representants sindicals a la implantació d’un quart i cinquè torn. Això suposaria que l’empresa funcionés tots els dies de l’any, inclosos caps de setmana i festius, a canvi d’una remuneració econòmica que les persones que hi treballen no veuen justa. Al descontent a causa de la implantació del nou sistema se sumen altres reivindicacions més antigues, com l’apujada de salaris, reducció de la jornada laboral, igualtat entre treballadors i treballadores i la jubilació anticipada.

Per |2018-12-09T21:57:06+00:006, desembre, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada