Dos emprenedores ebrenques creen la primera plataforma de venda virtual de productes artesans

Cinta Segarra és dissenyadora gràfica, i Maite Mestre, periodista i gestora cultural. Les dues juntes han emprès el projecte Artra Shop, una plataforma que vol que es coneguin els productes artesans catalans i anar ampliant el catàleg fins a arribar a poder vendre material d’arreu del planeta. Segons expliquen, van començar el projecte quan es van adonar que els artesans tenen problemes a l’hora d’arribar als clients. Artra, gràcies al seu format de plataforma online, permet que els compradors tinguin a l’abast d’un click productes de qualitat i elaborats a mà.

De moment, ja hi ha uns trenta artesans que formen art del projecte. Artra Shop va entrar en funcionament a finals de novembre.

Per |2018-12-09T21:57:13+00:006, desembre, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada