Bon acolliment de la primera Mostra de Cultura i Tradicions de Sant Jaume d’Enveja

L’Auditori de Sant Jaume d’Enveja va acollir dissabte la primera Mostra de Cultura i Tradicions ‘Francesc Balagué’. Es tracta d’un homenatge a l’home polifacètic i singular que va ser Balagué i també un intercanvi d’experiències a nivell de ball de jotes de diferents indrets, cançó popular, poesia tradicional i gloses. El punt de partida de la investigació folklòrica en tots els àmbits de les arts.

Durant l’acte, es va poder gaudir de molta jota i inclús dels versos de Francesc Balagué, així com de la música dels Quicos, segons informa Míriam Gavaldà, de C21.. També s’ha fet un reconeixement a Agustí Roca que va crear el grup de danses tradicionals de les Terres de l’Ebre i a dues persones que van fer molt per la recuperació de la jota al Delta, Josep Balagué i Carme Fumadó.

Per |2018-12-09T21:57:41+00:005, desembre, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada