Mor a l’hospital un dels avis atropellats a la Ràpita

Un home de 88 anys va morir aquesta divendres a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, arran les ferides causades per un atropellament el passat 28 de novembre a Sant Carles de la Ràpita. La víctima va ser abordada per un cotxe, juntament amb la seva parella de 82 anys, que continua ingressada a l’hospital.

Els fets, concretament, van passar entre les sis i quarts de set de la tarda del dimecres, en un pas de vianants situat just al davant de la tenda de telefonia Orange. A causa de l’incident, tots dos va ser evacuats en dues ambulàncies cap a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, amb pronòstic menys greu. L’accident va generar moltíssima expectació entre els veïns i passejants del municipi.

Per |2018-12-04T11:53:05+00:003, desembre, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada