Móra la Nova prepara el Pessebre dels Pensaments

El conegut Pessebre dels Pensaments de Móra la Nova que construeix anualment el pessebrista Ivan Escoda, i que enguany arriba a la seva novena edició, obrirà les seves portes enguany el dia 7 de desembre quan tindrà lloc la inauguració. Enguany l’exposició està ubicada a l’Ateneu Cultural de Móra la Nova, un espai al Carrer Lluis Companys n.17, que ha permès ampliar l’exposició fins a 250 metres quadrats.

Tot i que les novetats que es presenten en contingut són diverses, la principal és el canvi d’ubicació a l’ateneu i que ha estat possible gràcies a la col•laboració i implicació de Ajuntament de Móra la Nova que, a part de cedir l’espai, ha subvencionat les estructures de fusta que divideixen els més de deu diorames de l’exposició de l’edició d’aquest any. Pel que fals continguts, enguany es renoven el diorama del naixement, la nevada, el col•legi de Natzaret, el Matalasser del poble, la Plaça de la Font , la Masia i els seus fruits i el Terrisser i també s’afegeixen el gremi de construcció i un nou diorama amb clics de Playmobil fet per Ivan Escoda i Martí, de 10 anys, el fill de l’autor del pessebre. Dins l’exposició també hi ha un diorama gegantí dels pescadors, el poble mariner i la mar amb una nova tècnica d’efecte d’aigua. A la mateixa sala també hi ha un espai pel Pessebre de les ARTS que han realitzat els professors i alumnes de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques i Disseny de Móra la Nova.

Per |2018-12-04T11:53:50+00:001, desembre, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada