L’ajuntament de Sant Jaume engega un sistema de comunicació d’incidències a través d’una app

Durant aquest mes de novembre, l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja s’uneix als més de 400 municipis que a nivell nacional disposen del servei Línia Verda. A través d’aquest canal de comunicació directa, els veïns/es poden posar en coneixement de l’Ajuntament els desperfectes que detectin al municipi. Gràcies a aquesta eina de participació ciutadana, l’Ajuntament pretén conèixer les necessitats del municipi i així, poder donar solució a les qüestions comunicades.

Per poder utilitzar aquest nou servei és necessari procedir a la descàrrega de l’APP Línia Verda. Per a fer-ho, l’usuari/a ha d’accedir a Google Play o APP Store en funció de la tecnologia emprada en el seu Smartphone (Android / iOS). Un cop localitzada, es porta a terme la descàrrega de forma gratuïta. A partir d’aquest moment, l’usuari/a selecciona el municipi sobre el qual vol comunicar la incidència. El procediment és molt ràpid i senzill.

Per |2018-12-04T11:53:58+00:001, desembre, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada