Una explosió en un restaurant sacseja el centre de la Ràpita

ACN Sant Carles de la Ràpita .- Una explosió, molt probablement de gas, va afectar ahir un restaurant ubicat a la plaça Lluís Companys de Sant Carles de la Ràpita, al Montsià. L’onada expansiva va rebentar tots els tancaments exteriors de vidre del bar i ha causat desperfectes a l’interior de l’establiment. Cap persona va resultar ferida perquè en el moment de la detonació el local estava buit. L’avís es va rebre a tres quarts de quatre de la tarda. Quatre dotacions dels Bombers es van dirigir al bar i van sufocar petits focs que l’explosió havia provocat a l’interior.

Per |2018-11-30T15:06:37+00:0029, novembre, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada