L’Escola de Teatre i Circ d’Amposta nominada en els Premis Zirkòlika per ‘Millor Iniciativa’

El proper 19 de desembre es celebrarà al Born Centre de Cultura i Memòria la novena edició de la Nit del Circ de Catalunya, en la que es repartiran els 11 guardons que conformen els Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya, entre els artistes, companyies i projectes nominats. Per segon any consecutiu l’Escola de teatre i circ d’Amposta (EtcA) ha estat nominada en la categoria “Millor Iniciativa per a la projecció del Circ”.

L’EtcA ha impulsat un projecte de formació, creació i difusió del teatre i el circ a les Terres de l’Ebre, amb sis anys de trajectòria, que s’ha anat consolidant amb itineraris formatius tant en teatre com en circ adreçats a totes les franges d’edats i produccions d’espectacles transdisciplinars. A més de l’activitat regular de l’Escola, any rere any es commemora a Amposta el Dia Mundial del Circ, amb activitats que connecten amb el sector professional de Catalunya i ajuden a la visibilització del mateix.

Aquest 2018 l’EtcA va ser l’ encarregada d’acollir el Dia Mundial del Circ de Catalunya, convertint Amposta en el centre de les celebracions del circ de tot el país. Un altre dels projectes gestat des de l’EtcA ha estat el festicAM, el festival internacional de teatre i circ d’Amposta, co-organitzat amb l’Ajuntament d’Amposta i que aquest passat octubre ha tancat una cinquena edició que s’ha consolidat com un aparador escènic al territori de projectes d’arts de carrer.

Per |2018-11-30T10:31:49+00:0029, novembre, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada