La Galera acull una exposició que fusiona moda i ceràmica

Conxita Sancho, modista retirada, dedica la seva vida a l’art. Compta amb deu anys d’estudis de Ceràmica a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Tortosa, dos cursos intensius al Taller Escola Ramon Fort de Llers (Girona), tres cursos amb la ceramista Teresa-Marta Batalla i classes puntuals amb la ceramista Montse Llanas. Ha realitzat exposicions col·lectives a l’Escola d’Art de Tortosa i individuals a Amposta i Sant Carles de la  Ràpita. Aquesta és la segona vegada que exposa al Museu Terracota.

Ara, Conxita exposa sola i sota el títol “Art i moda”. Presenta un seguit de peces, que segons explica ella mateixa, es poden dividir en tres temàtiques: fantasia (calats), arbres i menines, combinant, sovint, ceràmica i ferro i unint aquells dues activitats que han format i formen part, de la seva vida.

Per |2018-11-24T19:04:51+00:0024, novembre, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada