Amposta organitza la I Jornada Lorca a Catalunya

Diumenge 2 de desembre tindrà lloc a Amposta la I Jornada Lorca a Catalunya, organitzada per l’associació cultural ‘Lorquianas’, dedicada a l’empoderament de la dona a través del treball amb la figura i l’obra del poeta Federico García Lorca. La Jornada comptarà amb la participació d’estudiosos com el periodista i escriptor Víctor Fernández, actualment un dels responsables de la nova cerca a Alfacar de les restes del poeta. També hi haurà un vermut poètic, un taller de cant a través del repertori de les cançons populars de Lorca i un recital-concert interpretat per les integrants de ‘Lorquianas’.

Les activitats començaran a les 10.15 del matí amb la sessió a la Biblioteca Sebastià Juan Arbó, on exposaran les seues ponències l’investigador Víctor Fernández i l’estudiosa i fundadora de ‘Lorquianas’ Fuensanta López. Al migdia, al cafè Llar, hi haurà un vermut poètic i un dinar popular. Ja a la tarda, de 16h a 19h i tornant a la biblioteca, Arturo Gaya impartirà un taller de veu a través del repertori de les cançons populars recuperades per Federico García Lorca. Finalment, a les 20h al Casal, tindrà lloc la cloenda artística amb un recital de les integrants de ‘Lorquianas’, que oferiran fragments de les seues creacions sobre l’obra del poeta.

L’associació ‘Lorquianas’, fundada per l’actriu murciana i afincada a Amposta Fuensanta López, va ser creada el 2017 i des d’aleshores porta a terme una intensa activitat cultural al territori. Aquesta Jornada Lorca és una crida a totes les persones de Catalunya amb interès per la figura i l’obra del poeta.

Per |2018-11-27T18:28:26+00:0024, novembre, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada