Empat al primer Premi d’Investigació Jesús Moncada de Mequinença

Els guanyadors ex aequo són Laura Farré Badía, amb ”L’estil literari de Jesús Moncada a ‘Estremida Memòria’: entre el català normatiu i la llengua de Mequinença”, i Artur García Fuster, amb ”Memòria, oralitat i ironia a la narrativa de Jesús Moncada”.

El guardó, dotat amb 3.000 euros, vol promoure l’estudi de la literatura, la llengua i la cultura en relació a la figura de Moncada, escriptor clau en llengua catalana i guanyador dels premis més prestigiosos de de Catalunya, com el Ciutat de Barcelona o Premi Nacional de la Crítica. Va morir l’any 2005 a causa d’un càncer.

El lliurament del premi se celebrarà el pròxim 1 de desembre a l’ajuntament de la localitat.

Per |2018-11-22T13:08:11+00:0022, novembre, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada