S’afegeixen 160 noms de víctimes de la Batalla de l’Ebre al Memorial de les Camposines

El Departament de Justícia afegeix 160 noms de víctimes de la Batalla de l’Ebre al Memorial de les Camposines, a la Fatarella (Terra Alta). La majoria corresponen a soldats republicans morts en combat. La consellera de Justícia, Ester Capella, descobrirà les quatre plaques on apareixen els noms i cognoms, en un acte que se celebrarà aquest diumenge a partir de les 12 del migdia.

Hi assistiran més de 400 familiars vinguts de Catalunya i d’arreu de l’Estat, que deixaran clavells vermells al peu de les plaques. Durant l’acte es llegiran en veu alta els noms de les víctimes. També hi haurà música i parlaments institucionals

Per |2018-11-19T10:13:19+00:0017, novembre, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada