Rescaten una tortuga babaua al port de Sant Carles de la Ràpita

Els Agents Rurals dels Mossos d’Esquadra van recollir la setmana passada al port de Sant Carles de la Ràpita una tortuga babaua de 47 quilograms que havia quedat atrapada a les xarxes de pesca d’una embarcació. Els agents van traslladar l’exemplar a la Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins (CRAM).

A finals dels mes passat, els Agents Rurals van salvar dues tortugues babaues que van quedar atrapades en unes xarxes de pesca. Arran del nou protocol, els pescadors ja no poden retornar les tortugues al mar, com es feia abans, sinó que han d’avisar a les autoritats per avaluar la situació.

Per |2018-11-15T15:56:22+00:0012, novembre, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada