Móra d’Ebre reparteix 700 clotxes solidàries per a recollir fons per a la investigació del càncer infantil

L’Associació Matem lo Bitxo ha organitzat avui diumenge, 21 d’octubre, la quarta edició de la festa de la Clotxa Solidària per a recollir fons per a la investigació del càncer infantil de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.

La jornada ha començat a l’illa de Saurí de Móra d’Ebre amb una caminada d’una hora de durada, aproximadament, en què han participat més de 300 persones de diferents poblacions de la comarca. En acabar, s’han desenvolupat diferents activitats d’animació i tallers infantils al recinte municipal de l’illa de Saurí, vora l’Ebre.

El punt culminant de la jornada benèfica de cada any és el dinar de germanor, per al qual s’han cuinat fins a 700 Clotxes Solidàries, un plat tradicional de les Terres de l’Ebre a base de pa, hortalisses, oli i olives, acompanyat d’arengada o llonganissa, a gust del consumidor.

Per |2018-10-22T17:44:08+00:0022, octubre, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada