La Diputació atorga 172.000 euros del PAM per a l’arranjament del sostre del pavelló municipal d’Amposta

El Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona ha atorgat, a l’Ajuntament d’Amposta, una subvenció de 172.000 euros. Una quantitat que servirà per finançar el 50% del projecte d’arranjament de la coberta del pavelló municipal d’esports. Així ho explica l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, qui ha assenyalat que el projecte de restauració de la coberta té un pressupost de 300.000 euros.

“Aquesta era una de les millores que ens oferia l’empresa que havia de construir el nou pavelló poliesportiu», recorda l’alcalde, “un projecte que hem hagut de reformular i tornar a traure a concurs per les mancances que vam heretar de l’antic govern”. “Conscients que la reparació del sostre del pavelló és
una obra prioritària per poder evitar situacions com les dels aiguats del diumenge 14 quan es van haver de suspendre partits previstos al pavelló, vam decidir licitar-la”, explica Tomàs, tot recordant que es tracta “d’un compromís electoral adquirit amb la ciutadania a les eleccions del maig del 2015”. Actualment en fase de licitació, les obres tenen un termini d’execució de tres mesos. La previsió és que les obres comencen abans d’acabar l’any.

Per |2018-10-17T15:32:33+00:0016, octubre, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada