Adam Raga, tercer al mundial a l’aire lliure

Adam Raga va tancar el mundial a l’aire lliure en tercera posició. Raga es va quedar a un pas d’optar al segon lloc del podi, sent superat en darrera instància per Jeroni Fajardo. Amb Toni Bou ja coronat com a campió i amb el dotzè cetre consecutiu a la butxaca, la lluita se centrava en la segona plaça.

El pilot del Montsià va realitzar una segona volta impecable, sense fer ni un sol punt de penalització, tot i que ja no va tindre opció de liderar la prova. A la classificació final, Raga ha quedat a tres punts de distància del pilot de Gas Gas, amb 129 punts per 132 de Fajardo.

La propera cursa que afrontaran els pilots serà el proper cap de setmana amb el Trial de les Nacions, que es disputarà a la població de Sokolov a la República Txeca, que tancarà la temporada del mundial a l’aire lliure.

 

Per |2018-09-21T18:35:38+00:0020, setembre, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada