Salven un porc senglar de morir ofegat al canal de Deltebre

El SEPRONA i Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya, han rescatat de morir ofegat a un senglar que havia quedat atrapat en un dels canals d’aigua que abasteixen els camps d’arròs de Deltebre.

Els fets van tindre lloc el passat 13 de setembres, en aigües del canal de Deltebre, quan una veïna que passejava per la zona, va observar un senglar a l’interior del canal i aquest intentava sortir-ne sense èxit, sent arrossegat pel corrent.

Poc després, una patrulla del Seprona es va traslladar fins a la zona de l’albirament, observant un porc senglar adult nedant en les aigües del canal, intentant sortir-ne. L’animal es trobava nerviós i agressiu, de manera que amb l’ajuda d’un llaç i una corda van aconseguir capturar-i assegurar perquè no fos arrossegat pel corrent.

En el rescat també hi van participar el Agents Rurals per tal d’acabar amb èxit el rescat de l’animal i minimitzar els riscos existents, tant per a les persones com per a la vida del senglar. Un cop personats en el lloc del fet amb una gàbia apropiada i l’ajuda d’un particular amb una màquina giratòria, van aconseguir treure l’animal i introduir-lo en la gàbia, sent traslladat a un entorn natural segur.

Per |2018-09-19T15:30:19+00:0019, setembre, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada